Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Kadir Gecesi vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ, bin aydan daha hayırlı olduğu kabul edilen bu mübarek gecede edilen duaların kabul edilmesini temenni ederek şunları dile getirdi:

“Sonuna yaklaştığımız Ramazan Ayı hepimiz için bir başka iklim ve takvimdir. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, bin aydan daha değerli Kadir Gecesi’ne ulaşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı rahmet, bereket, yardımlaşma ve dayanışmanın yükseldiği bir ay. Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla idrak ettiğimiz bu mübarek ay, Kadir Gecesi ile manevi zirveye ulaşmakta ve bayram ile de taçlanmaktadır. Kadir Gecesi Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması münasebetiyle İslam alemi için büyük önem arz etmektedir.

İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde hepimizin manevi huzur, bereket, dayanışma ve yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Ramazan ayındaki sevgi, birlik ve dayanışma ikliminin yılın tüm aylarına da yayılmasını, farkındalık, paylaşım ayı olan bu kadim aya ve Kadir gecesine tekrar ulaşabilmemizi diliyorum.

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği, dostluğun, merhametin ve muhabbetin övülüp küslüğün reddedildiği böyle bir günde Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle kutluyor, hayırlı ve sağlıklı günler getirmesini temenni ediyorum.

Haber Tarihi : 7/5/2021
PAYLAŞ
Son Haberler ::