Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Bilişim Sektörü Derneği (SABİDER) Başkanı Nahit Gök ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

pandemi döneminde Bilişim sektörüne SATSO’nun verdiği destekten  dolayı teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten SABİDER Başkanı Nahit Gök,  “SATSO ve SABİDER ile birlikte Bilişim Meslek sektörü ile ilgili yaptığımız çalışmalarda vermiş oldukları destekler  ve pandemi sürecinde bilişim meslek mensuplarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması için  yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sektör olarak Türkiye’de Sakarya’nın önemli bir yere gelmesi için gayretlerimize SATSO’nun öncülüğü ve desteği bizler için çok önemli, işbirliğimizin devamını diliyoruz” temennisinde bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ da Pandemi sürecinin bilişim sektörünün önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek “Artık her şey teknoloji ile birleşti ve akıllı diye tabir ettiğimiz şekle geldi. Ülkemizin ve özellikle de şehrimizin teknoloji üretiminde öncü olabilmesi için işbirliği çalışmalarımız ve desteğimiz devam edecektir.”

Haber Tarihi : 28/5/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::