Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, Sayman Üye Doğan Çatalbaş ve TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim’in de hazır bulunduğu görüşmede CHP Heyetinden; Genel Başkan Yardımcıları ve İstanbul Milletvekilleri Onursal Adıgüzel ile Fethi Açıkel, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş,İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı ile beraberinde parti temsilcileri iştirak ettiler.

Ziyarette katılımcılar sırasıyla söz alarak Sakarya’nın geleceği, ekonomik, sosyal, kültürel sorunları ile SATSO’nun çalışmaları hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç: “SATSO benim okulum gibidir. Bir kentin siyasi ayrım olmadan, ortak akıl ile yönetilmesi, sorunlarının birlikte çözülmesi için çalışan, işbirliğine önem veren bir kuruluş. SATSO’nun da çalışmalarıyla övünç duyuyoruz. Bu kuruluşun her alanda etkin olması Sakarya için bir şanstır. Biz CHP olarak her zaman emekçilerin partisiyiz diyoruz. İş dünyamızın, girişimcilerimizin sorunlarını önemsiyor ve böyle toplantılarda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sakaryalı iş insanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu şehir durmadan çalışıyor, ileriye gidiyor.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Şehrimiz ve ekonomimiz hakkında sorunları dinlemek için odamızı ziyaret ederek görüşlerimize değer veren CHP heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Sakarya zirai ve sınai anlamda tükettiğinden fazla üreten bir üretim şehridir. SATSO olarak şehrimizin en etkin STK’sıyız. Üyelerimiz şehrimizin her noktasına dağılmış durumda ve merkez olarak Odamızı görüyorlar. Üyelerimizden aldığımız güçle şehrin tüm kurum ve kuruluşlarını bir paydaş olarak görerek ve bu şehri daha ileriye taşımak için sorumluluk bilincinde çalışmaya devam ediyoruz. Bizler Sakarya’yı ortaklıkla planlıyoruz, tasarlıyoruz ve sorunların çözümünde daima sorumluluk almaya hazırız.” ifadelerini kullandı.  

Haber Tarihi : 7/7/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::