Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, 2430. Bölge Rotary Federasyon Güvernörü M. Kemal Ketrez ve beraberinde Burcu Ketrez, Güvernör Yardımcısı Eray İlhan ile Sakarya Çark Rotary Kulübü Başkanı Anıl Taçyıldız’ı başkanlık makamında ağırladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar oda faaliyetleri, projeleri, hedefleri ve Sakarya’nın mevcut potansiyeli konusunda çeşitli bilgiler paylaştı. Rotary kulüplerinin toplumsal faydalı çalışmalarını daima takip ettiklerini belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

2430. Bölge Rotary Federasyon Güvernörü M. Kemal Ketrez de Rotary kulüplerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğine önem verdiklerine dikkat çeken Ketrez, SATSO’nun Sakarya’nın sorunlarını en fazla önemseyen kuruluşlardan biri olduğuna vurgu yaptı.

Ziyaret karşılıklı olarak hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 16/7/2021