Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Baro Başkanlığı’na seçilen Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Yılmazer de Başkan Altuğ’a eşlik etti.

Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ; “Üstün başarılar sergileyeceğiniz bir görev süresi diliyorum. SATSO olarak Sakarya’da atanmış ve seçilmişlerin işbirliğinde şehrin menfaatleri doğrultusunda birlikte, uyum içinde ve iyi niyetle çalışmaya gayret ediyoruz.  Bizler bu şehir için düşünüyor ve çalışıyoruz. Sakarya Barosu ile de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kurumsal iletişim çerçevesinde işbirliğimizin artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu vesileyle sizlerle de daha iyi bir Sakarya için birlikte çalışma arzusundayız.” ifadelerini kullandı.

Sakarya Baro Başkanı Yıldız ise; “Seçilmiş ve atanmış ile işbirliği ve eşgüdüm halinde çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz. SATSO’nun şehrin gelişimi için yaptığı katkılar ve çalışmaların yakın takipçisiyim ve bundan sonra da birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Şu an 14 aylık bir görevi süremiz var. Bu süreyi en verimli şekilde değerlendirmek arzusundayız. Nazik ziyaretleri için SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmazer’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 5/8/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::