Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, bütçe görüşmeleriyle tamamladığı 2021 yılının son meclis toplantısının ardından geleneksel bütçe yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Meclis Başkanı Talip Kuriş ile Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ev sahipliğinde Sapanca ilçesinde gerçekleşen bütçe yemeğine SATSO Yönetim Kurulu, Eski Dönem Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Üyeleri ile Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları iştirak ettiler.

Konuklara hoş geldiniz konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi;  “Yılın son meclis toplantısından sonra bütçe yemeğimizde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

2022 yılı bütçemiz yüce meclisimizin onayından geçti. Bu birlik tablosu odamıza ilimize bereket getirecektir. Daim olmasını, hep birlikte nice hizmetler vermemizi arzu ediyorum. 2022 yılı bütçemiz odamıza, üyelerimize ve camiamıza hayırlı olsun.

Zor bir yılı daha geride bırakıyoruz. Her gelen yıl, öncekinden daha mücadeleli oldu. Tecrübe ettiğimiz her olay, her durum, daha güçlü, daha dinamik, pozitif ve dik durmamıza vesile oldu. İş dünyası olarak bu yaşadıklarımızın bize kazandırdıklarını göz ardı etmeyelim. Şu bir gerçek ki; yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen geleceğe umutla bakmak için çok nedenimiz var, umudumuzu ve gayretimizi kaybetmeden ilerlemeliyiz. Bu düşüncelerle hepinizin yeni yılını kutlar, sağlıklı ve bereketli bir yıl geçirmenizi dilerim,” ifadelerini kullanarak katılımcıları selamladı.

Haber Tarihi : 31/12/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::