Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle şehrin basın mensupları ile bir araya geldi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ başta olmak üzere Meclis Başkan Vekili Necmettin Kırık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, YK. Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş ile YK. Üyeleri Hüseyin Ür, Semih Çokay ve Savaş Yılmazer programın ev sahipliğini üstlenirken Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Çorbacı, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkan Vekili Müjdat Çetin, Adapazarı Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Gümüşel, RATED Başkanı Remzi Adıyaman, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü Yücel Velioğlu ile çok sayıda ilimiz yerel basın mensupları iştirak ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ tüm katılımcıları selamladığı konuşmasında şunları dile getirdi: “SATSO Yönetimi olarak ilimizin çalışkan, azimli, Sakarya’yı sabah akşam demeden 7/24 anında gelişmelerden haberdar eden basın mensuplarımız ile bir arada olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Basın camiamız SATSO’nun en önemli paydaşlarındandır. Üyelerimize ve şehrimize yönelik tüm faaliyetlerimiz, gündeme basın kuruluşlarımız sayesinde taşınıyor. SATSO olarak 2021 yılını oldukça verimli geçirdik ve 2022’ye daha yüksek hedeflerle girdik. Şehrin ekonomi başta olmak üzere birçok konusuna odaklandığımız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Destekleri ve verdikleri emekler için SATSO camiası ve tüm Sakaryalılar adına bütün basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizin gelişimine, tanıtımına değerli katkılar sunan, görevlerini her şartta büyük bir özveriyle yerine getiren, en önemli paydaşımız olan basın camiamızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Altuğ’un ardından söz alan Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, SATSO’nun basın mensuplarının tüm özel günlerinde basın camiası ile bir araya gelmeye gösterdiği önem için tüm gazeteciler adına teşekkürlerini iletti.

Programın devamında davetli basın mensupları Başkan Altuğ’a Oda çalışmaları, şehir ve ülke gündemine ilişkin sorularını ilettiler. Soru-cevap bölümüyle bir süre daha devam eden program, ardından noktalandı.

Haber Tarihi : 10/1/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::