Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Regaip Kandili vesilesiyle kutlama mesajı paylaştı.

Başkan Altuğ, şu ifadelere yer verdi: “Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz, Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, hepimiz için manevi bir fırsattır. Regaip Kandili ile Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşmış, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz.

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu özel gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, samimiyetin, birlik-beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimiz ve tüm Sakaryalılar başta olmak üzere bütün İslam Aleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı diliyorum. Regaip Kandilimizi kutluyor, mübarek üç ayların hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Haber Tarihi : 3/2/2022