Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ-SEM) işbirliğinde SATSO Üyelerine yönelik “İş Hayatında İnsan İlişkileri ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun anlatımı ve sunumuyla online platformda gerçekleştirilen eğitime çok sayıda SATSO üyesi firma temsilcisi iştirak etti.

Dr. Cengiz Tavukçuoğlu iletişimin insan ilişkilerindeki yeri, iletişim süreci, algı ve algı yönetimi, temel iletişim becerileri gibi birçok konuda ayrıntılı bilgi aktardığı eğitimde iletişimin her kanaldan, her durumda gerçekleşebileceğini, susarak bile iletişimin kurulabileceğini belirtti. El hareketleriyle olan iletişimin her ülkede aynı anlaşılmadığı konusunda katılımcıları uyararak seyahatlerde el hareketlerinden uzak durulması önerisinde bulundu.

İletişim ile ilgili örneklere ve detaylara yer verilen eğitim, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Haber Tarihi : 14/2/2022