Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Olağan Genel Kurulları Gerçekleşen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi ile Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ür eşliğinde gerçekleşen ziyarette, İMO Sakarya Şubesi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Semih Uçar ve Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fehmi Çelebi ile Yönetimlerine başarılar dilediler.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “İlimizin önemli sektörlerinin başında gelen ve odamızın da en çok üye grubunu barındıran inşaat sektörünün çatı temsilcilerinden İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi’nin yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Semih Uçar ile yine ilimizin kültür çalışmalarına hizmet eden köklü kuruluşlarından Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ikinci dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Prof. Dr. Fehmi Çelebi ile yönetimlerine görevlerinde başarılar diliyoruz. Oda olarak iş dünyasında olduğu kadar eğitim, kültür, sanat gibi birçok konuda da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu şehrin faydasına çalışmayı ilke edinmiş tüm sivil toplum kuruluşları bizim en önemli paydaşımızdır. SATSO olarak ortak akıl bilincinde işbirliğine daima hazırız." dedi.

Ziyaretler duydukları memnuniyeti dile getiren her iki kuruluşun başkanları da SATSO’nun çalışmalarından ve Sakarya’ya kattığı değerden dolayı teşekkür ederek şehir odaklı işbirliğine daima hazır olduklarını vurguladılar.
Haber Tarihi : 1/3/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::