Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Kadir Gecesi vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Kadir Gecesinin bin aydan daha hayırlı, rahmet ve bereket kapılarının açıldığı özel bir gece olduğuna vurgu yapan Başkan Altuğ, “Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, sevgi ve hoşgörüyü daha da öne çıkarmak için büyük bir fırsat olacağına inanmaktayız. Ramazan ayındaki sevgi, birlik ve dayanışma ikliminin yılın tüm aylarına da yayılmasını, farkındalık, paylaşım ayı olan bu kadim aya ve Kadir Gecesi’ne tekrar ulaşabilmemizi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve aziz hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu ulvi gecenin getirdiği esenliğin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı kuşatmasını dilerken, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 26/4/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::