Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Hamza Al’a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Altuğ ziyarette Prof. Dr. Hamza Al’a SATSO tarafından hayata geçirilen ve yılın Gastronomi Kitabı seçilen “Topraktan Sofraya Sakarya Mutfağı” kitabını hediye etti.

Başkan Altuğ: “Prof. Dr. Hamza Al hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisi Sakarya’ya ve üniversiteye yabancı değil. Uzun yıllar boyunca Sakarya’mızda  görev yapmış başarılı bir akademisyen. Odamızın mevcut çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgileri kendisiyle paylaştık. Sakarya Üniversitesi iş birliğinde çok projemiz ve çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki; Sakarya odağında bu iş birliği geleneği yeni çalışmalarla devam edecektir. SATSO olarak iş dünyamızın ihtiyaç duyduğu konularda üniversitelerimizin akademik tecrübe ve bilgi birikiminden faydalanabileceğini biliyoruz. Sakarya Üniversitemizin yeni dönemi hayırlı olsun. Prof. Dr. Hamza Al hocamıza ve ekibine şehrimize akademik anlamda vereceği tüm katkılar için şimdiden teşekkür ediyoruz.” dedi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al da ziyaret için teşekkür ederek SATSO’nun şehrin en etkin kurumlarından biri olduğuna vurgu yaparak şehir odağında iş birliği içerisinde çalışmanın önemine değindi. Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya iş dünyasına yönelik birçok projede bu iş birliğinin artarak devam etmesinin önemine değindi.

 

Haber Tarihi : 19/7/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::