Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne atanan, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, veda ziyaretleri kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u makamında ziyaret etti.

2017 yılından bu yana Sakarya’da görev yapan ve son kararname ile Diyarbakır’a atanan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı ağırlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şehrin huzur ve güveni için canla başla çaba gösteren Emniyet teşkilatıyla her zaman uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını ve bunda İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın çok büyük payı olduğunu belirten Başkan Altuğ, bundan sonraki görev yerinde kendisine başarılar diledi.

Başkan Altuğ şahsında SATSO Camiasına kurumsal iş birlikleri ve destekleri için teşekkür eden Emniyet Müdürü Fatih Kaya, görev süresi boyunca Sakarya’ya en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettiklerini ve güzel hatıralarla ayrılacağını ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, hizmetlerinden dolayı Emniyet Müdürü Kaya’ya plaket takdiminde bulundu.

Haber Tarihi : 15/8/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::