Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim Ayında gerçekleştirilen Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri’nin ardından Yaş Sebze-Meyve ve Kuru Gıda Toptancılarının oluşturduğu 30. Meslek Komitesinde boşalan meclis üyelerinin ve komite üyelerinin yerine yenilerinin seçilmesi için gerçekleştirileceği seçimlerin geçici seçim listeleri askıya çıkıyor.

04 Ocak 2023 Çarşamba günü 11.00-17.00 saatleri arasında SATSO Hizmet Binasında seçimler gerçekleştirilecek olan 30. Meslek Komitesi Meclis ve Meslek Komitesi seçimlerine ilişkin geçici liste SATSO hizmet binasında askıya çıkarılacak.

Arifiye İlçe Seçim Kurulu tarafından onaylanan geçici seçim listeleri; 19-20-21 Aralık (Pazartesi-Salı-Çarşamba) tarihlerinde 08.00 - 17.00 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında 3 gün süre ile askıya asılarak ilan edilecek.

30. Meslek Grubuna mensup Oda üyelerinin bu süre zarfında listeler üzerinden durumlarını kontrol etmeleri önem arz etmektedir.

Seçimlerde aksaklık yaşanmaması ve üyelerin mağdur olmaması adına Arifiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından SATSO’ya gönderilen yazılar, Seçim Takvimi, Örnek Oy Pusulası, İlçe Seçim Kurulu İtiraz Dilekçesi Örneği, Seçim Yetki Belgesi Dilekçesi ve seçimle ilgili tüm detaylar www.satso.org.tr  web sitesinde duyurular sayfasında yer almaktadır.

 

 

Haber Tarihi : 18/12/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::