Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayındaki seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen A. Akgün Altuğ ile Meclis Başkanı seçilen Erdem Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu doğrultuda, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Lastik İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Fuat Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Aygün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Sakarya İl Yönetim Kurulu Başkanı Suat Tunçlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Pınarlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay, Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Sevim, SATSO 2. Meslek Komitesi Başkanı Eyüp Ocak, Sakarya Barosu Genç Avukatlar Meclis Başkanı Av. İsmet Bakan, SATSO Üyesi İş İnsanı Mürsel Albayrak, Umur Basım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Umur ile Yönetim Kurulu Üyesi Halim Umur,  Adapostası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner İltaş ve Yayın Sorumlusu Zemine Yılmaz İşçi; Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ı ziyaret ederek iyi dileklerini ilettiler.

Haber Tarihi : 20/12/2022