Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde "İş Hukuku” konulu online eğitim gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden, Eğitmen Av. Şevval Ebrar Acar’ın sunumuyla, iş ilişkisinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi konusunda çalışan ve işveren statüsündeki katılımcılar bilgilendirildi ve merak edilen sorular cevaplandırıldı.

Eğitimde iş hukukunun genel tanımı ve hükümleri, iş sözleşmesi türleri, sözleşmelerin feshi, çalışma sürelerine yönelik düzenlemeler ana başlıkları altında bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

Eğitimin son bölümünde ise yargıtay kararları ve örnek olaylardan da bilgiler vererek SATSO Üyesi işverenlerin ve katılımcıların konu hakkında merak ettikleri cevaplandırıldı. Eğitime katılanlara SATSO Akademi platformu üzerinden katılım belgeleri takdim edildi.

Haber Tarihi : 26/12/2022