“Temennimiz, 2023 yılının kendini güzellikleriylehatırlatan, güçlü bir Sakarya, büyüyen bir Türkiye’nin yılı olmasıdır.”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, yeni yıl dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

2023’ün Türkiye ve dünya için yeni bir başlangıç olmasını dileyen Başkan Altuğ; “Yaşanan gelişmelerle zor geçen bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, yeni bir yıla başlıyoruz.

2022 yılı birçok tecrübeyi de bizlere yaşattı. Dünya ekonomisi ve üretiminin sistematik bir düzen içinde gittiğini zincirleme olarak tüm dünyanın etkilenebileceğinigördük. Pandemi ile ciddi mücadele ettiğimiz iki yıldan sonra Ukrayna-Rusya savaşı da küresel anlamda ciddi etkiler yarattı. 2022 bizlere üretmenin önemini gösterdi.

2023 yılı Cumhuriyetimizin 100. yılı olacak. Ekonomide de 100. yılımıza yakışır bir ilerleme ve ivme kazanacağımıza inanıyorum. Türk iş dünyası olarak mücadeleyi ve temkini elden bırakmadan üretmeye devam edeceğiz. Temennimiz, 2023 yılının kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan ve büyüyen bir Sakarya, büyüyen bir Türkiye’nin yılı olmasıdır. 

İş dünyası olarak motivasyonumuzun kaynağı ülkemizin rekabette öne geçmesini sağlamak, geleceğe güçlü bir Türkiye bırakmak üzerine devam edecektir. Sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz var. 

SATSO olarak da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceği iyi okuyarak üyelerimizin gelişimi adına rehberlik etmeye devam edeceğiz. 2022 yılında birlik ve beraberliğe örnek bir seçim süreci yaşadık. Yeniyılda da üyelerimizin her anlamda gelişmesi, ihracatımızın artması, katma değerli ve teknolojik ürünler üretilerek dünya ile rekabet etmeleri, yeni döneme ayak uydurabilmeleri adına çalışmayı sürdüreceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının sevginin, saygının, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu, hoşgörüyle güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta üyelerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye yüzyılı vizyonundan yola çıkarak gerçekten Sakarya’nın ve Türkiye’nin yüzyılı olmasını temenni ediyorum.

 

 

Haber Tarihi : 30/12/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::