Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı’ndan oluşan heyet Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Tiryaki, Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayman Üye Volkan Terzioğlu, Ekrem Seçgin, Semih Çokay, Suat Akın, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu, Orhan Gazi Kılıçaslan ile Meclis Başkan Yardımcıları Murat Ekşi ve Onur Kansu hazır bulundular.

Büyükşehir en önemli paydaşımız oldu

Ziyarette konuşan SATSO Başkanı Akgün Altuğ, “SATSO olarak Sakarya’mızın menfaatleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Elbette Büyükşehir Belediyemiz bugüne kadar bizim en önemli paydaşımız oldu. Bu vesile ile Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak akılla yürüttüğümüz çalışmalarla Sakaryamız için en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Özellikle küçük sanayi sitelerinin güncellenmesi ve daha uygun, geniş alanlarda yapılanmasına yönelik desteğiniz bizler için çok önemli” diye konuştu.

SATSO Başkanı Erdem Ercan ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür ederek, Sakarya için çalışmaktan, Sakarya’ya hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ile yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkan yardımcılarını konuk etti. Büyükşehir Belediyesi ve SATSO iş birliğinin Sakarya için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Yüce, SATSO heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, başarılar diledi.

İş dünyamız şehrimize değer katıyor

Başkan Yüce, SATSO’nun yenir bir heyecan ve enerjiyle yola devam ettiğini ifade ederek, “Sakarya’mız gerek tarımı gerek sanayisi gerekse bulunduğu konum itibariyle ülkemizde her alanda değer ifade eden bir şehirdir. Bizler her zaman bu değerin bilinciyle hareket ettik. Elbette bu noktada Sakarya’mızın en güzide kurumlarından birisi olan SATSO’nun varlığını da her zaman hissettik. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, şehrimiz ortak paydasında buluşmaya ve Sakarya iş dünyasına katkılar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Hepimiz Sakarya için varız

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yüce, “SATSO ailesiyle güzel bir birlikteliğimiz var, ortak projeler gerçekleştiriyor, geliştiriyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bizler şehrimize hizmet etme noktasında hiçbir zaman kendimize bir sınır koymadık. Tüm enerjimizle elimizde bulunan olanakları vatandaşımızın hizmetine sunmanın gayreti içerisindeyiz. Hepimiz Sakarya için varız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de, her zaman diyaloglarımızı azami düzeyde tutarak şehrimizin kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile SATSO Başkanımız Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyelerine, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve meclis başkan yardımcılarına başarılar diliyorum” dedi.

Haber Tarihi : 4/1/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::