Bu sabah saatlerinde Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi ciddi şekilde etkileyen deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Afet Bölgesi’ndeki ihtiyaçları tespit konusunda ilk dakikalar itibariyle irtibata geçen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin acil olarak tüplü ısıtıcılara ihtiyacı olduğu bilgisini aldı. Mevsim şartları itibariyle afet mağduru halka yardım etmek amacıyla tüplü ısıtıcı ihtiyacı olduğu belirtildi. Ancak piyasada sınırlı sayıda bulunan bu ısıtıcıların yetersizliği nedeniyle SATSO tarafından Sakarya halkının evlerde kullanılmayan ısıtıcıları bölgeye göndermeleri rica edildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, depremin acısını yaşamış bir şehir olarak Sakarya halkının evlerde kullanılmayan tüplü ısıtıcılarını (Katalitik vs.) SATSO ile irtibata geçerek afet bölgesine göndermesini rica etti. SATSO olarak araştırma yaparak ihtiyaçları temin etmeye gayret ettiklerini belirten Başkan Altuğ “ Birlik zamanı, Sakarya iş dünyası olarak hep birlikte afet bölgesine yardım etmeye gayret ediyoruz”

Piyasada satışı olmayan bu ısıtıcıların bölgede kullanılması için SATSO irtibat numarası: 888 30 00’dır. Ayrıca SATSO Whatsapp Hattı olan 0531 892 01 68 konum atan Sakaryalıların evlerinden ısıtıcılar alınacaktır. İrtibata geçen Sakaryalıların evinden ısıtıcılar SATSO tarafından alınacaktır.

Haber Tarihi : 6/2/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::