Sakarya’da faaliyet gösteren ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları, TOBB’a bağlı oda ve borsalar ve diğer sivil toplum kuruluşları depremin ilk saatleri itibariyle SATSO’da gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelerek Sakarya’dan yapılacak yardımların koordineli bir şekilde yürütülmesi konusunda iş birliği çalışmalarına başladı.

AFAD tarafından belirlenen bölgenin ayni ihtiyaçlarını temin etmek için Sakarya sivil toplum kuruluşları seferberlik ilan etti. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplanan yardımlar ilk tırlarla bölgeye sevk edilmek üzere akşam saatlerinde hareket etti. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, komite üyeleri ve SATSO personeli ve yardım eden halk tarafından yardımlar tırlara yüklenmeye devam ediyor.

Ayrıca depremin ilk saatlerinde oluşturulan nakdi yardım hesap numarası üzerinden de maddi yardımlar toplanmaya devam ediyor.

Sakarya iş dünyası olarak depremzedelerin yanında olmak amacıyla deprem bölgesine ulaştırılmak üzere nakdi yardım yapmak isteyenler için Valilik onaylı açılan hesap için iban bilgileri;

SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI 2023 DEPREM YARDIM HESABI-TL

TR120001002117295163956378 dir.

Bununla birlikte ayni yardımlar SATSO’da toplanarak bölgeye sevk edilmeye devam ediyor.

Haber Tarihi : 7/2/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::