Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kurban Bayramı “Geleneksel Bayramlaşma Töreni”, 23 Haziran 2023 Cuma günü SATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecektir.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde il protokolü ve SATSO üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek Geleneksel Bayramlaşma Töreni 23 Haziran Cuma günü saat 14.00’de SATSO Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda yapılacak.

Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Bayramlaşma Törenimizde bayramın mutluluğu ve sevincini il protokolümüz, üyelerimiz, Oda Camiamız ve basın mensuplarımızla hep birlikte paylaşmaktan mutluluk ve onur duyacağız.” dedi.

Haber Tarihi : 22/6/2023