Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni SATSO Hizmet Binasında, İl Protokolü, Oda Üyeleri ve Sakaryalı davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe davetlilerden yoğun ilgi gösterildi.

Bayramlaşma Programına Ak Parti Sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Geçmiş Dönem Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Siyasi Partilerin İl/İlçe Genç ve Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile temsilcileri, Resmi Kurumların İl Müdürleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis Üyeleri - Meslek Komitesi Üyeleri, SATSO Üyeleri– Komisyon - Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ve İcra Komitesi Üyeleri ve basın mensupları ile çok sayıda Oda üyesi iş insanı iştirak etti.

Törende davetlilerle yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi; “SATSO için birliktelik, kaynaşmak, mutluluğu paylaşmak gelenektir. Şifremiz54 mottosu ile özel günleri Odamızda kucaklaşarak kutlama geleneğimizi her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da devam ettirdik. Bayramlar, sevgiyi, hoşgörüyü ve dayanışmayı hatırlatan, insanlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayan özel günlerdir.

Bayramlaşma Törenimizde il protokolümüz başta olmak üzere Oda camiamızla bir araya geldik, bayramlaştık, bu tür etkinliklerin manevi iklimi olduğu gibi birlik ve beraberliğimize, bir araya gelmemize de güzel bir vesile olduğu düşünüyorum.

Geleneksel Bayramlaşma Törenimize katılarak Bayramın mutluluğunu hep birlikte paylaşmamıza destek olan herkese teşekkür ediyor; tüm İslam aleminin, Sakaryalı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Meclis Başkanı Erdem Ercan ise; “Kurban Bayramı dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması ve kesilecek kurbanlar ile yardıma muhtaç olanlara yardım etmenin mutluluğu açısından bir fırsat günleridir. Geleneklerine ve ortak değerlerine bağlı olan Odamızın bu yılki Geleneksel Bayramlaşma Törenini de her zamanki gibi yoğun bir katılımla gerçekleştirmekten; il protokolümüz, üyelerimiz ve değerli Sakaryalılar ile birlikte kutlamaktan kıvanç duyuyoruz. Yıllardır olduğu gibi SATSO’nun birleştirici değeri altında nice bayramlarda buluşmayı diliyorum. Katılımları ile onurlandıran herkese teşekkür ediyor, bayramın mübarek olmasını diliyorum.” dedi.

Sakarya iş dünyası ve protokolünü bir araya getiren SATSO Bayramlaşma töreninde konuklar birbirileriyle bayramlaşarak sohbet etme imkanı buldu.

Haber Tarihi : 23/6/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::