Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yılı vesilesiyle bir açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ mesajında, 15 Temmuz direnişinin, unutulmayacak bir zafer olduğuna vurgu yaparak; “5 Temmuz 2016 günü aziz milletimize karşı yapılmaya çalışılan hain darbe girişimi milletimizin destansı bir direnişi ile engellenmiştir. Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durmuş ve canı pahasına ülkesini savunmuştur. Milletimiz o gece bayrağına ve vatanına sahip çıkmış, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Tüm fertleriyle tek yürek olan milletimiz şüphesiz ki Türkiye’nin gücünü geleceğe ulaştıracaktır. Bizler de tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yad edecek, bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, onların ailelerinin ve yakınlarının yanlarında durarak kapımızı ve gönlümüzü onlara her daim açık tutacağız. Milletimiz onları her zaman minnetle ve rahmetle anacaktır. Dünyada çok az millet, demokrasisi için bu bedeli ödeyebilir.

Milletimiz o gece bayrağına ve vatanına sahip çıkmış, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin bir daha böylesi acı tecrübeler yaşamamasını temenni ediyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Haber Tarihi : 14/7/2023
PAYLAŞ
Son Haberler ::