Rusya Federasyonu Kurgan Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ilia Nazerenko ve beraberindeki heyet, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’nın sosyo ekonomik yapısı, gelişim süreçleri, bu süreçlere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkıları, gelişim planları ve hedefleri ile ilgili detaylı bilgi verdi

Başkan Altuğ konuşmasında “Sakarya yüzünü geleceğe dönmüş, gücünü üretiminden alan verimli bir şehirdir. Sadece toprakları, tarım alanları değil, beşeri sermayesi itibariyle de üretimi benimsemiş bir şehirdir.  Yatırım fırsatları, lojistik avantajları, iklim olanakları, alt yapı imkanları, coğrafi konumu, rekabetçi ekonomik yapısı ile yatırımcıları her açıdan kendine çeken bir şehirdir.  Siz bir verirseniz; Sakarya size her anlamda bin verir. Bu yüzden sektöründe güçlü yatırımcılar için böyle bir yatırım ortamına sahip olmak avantajdır.” dedi

Kurgan Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ilia Nazerenko ise misafirperverliğinden dolayı SATSO Camiası adına Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ’a teşekkür ederek şunları dile getirdi: “Sakarya dış ticaret verileri açısından başarısıyla şaşırtan bir il. Başarılarınızı örnek almak istiyoruz. Ticari kabiliyet açısından hedefimiz en iyileri örnek alarak ilerlemek. Bu anlamda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Sakarya ile yakın ticari ilişkilere hazırız. Türk partnerlerle ilerlemek isteriz.” dedi.

Söz konusu ziyarette Kurgan Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ilia Nazerenko, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’a hediye takdim etti.

Haber Tarihi : 18/8/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::