Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Sakarya Valisi olarak atanan Yaşar Karadeniz’e makamında ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Ziyarete Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Gün ve Gökhan Tiryaki, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Terzioğlu, Ekrem Seçgin, Yılmaz Dünya, Semih Çokay, Suat Akın, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu ve Genel Sekreter Şevket Kırıcı iştirak etti.

Konukseverliğinden dolayı Vali Yaşar Karadeniz’e teşekkür eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya şehrinin gelişimi için her türlü işbirliği, iletişime açık olduklarını ve şehre hizmet etmek anlamında göreve hazır olduklarını belirtti.

Başkan Altuğ “Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz’i kutluyor ve şehrimizde başarılı uzun bir dönem diliyorum. Sakarya’mız coğrafya olarak İstanbul ve Ankara arasında doğu-batı ve kuzey-güneyin birleşiminde yer alan ve tüm yolların bağlandığı önemli bir konumda. Ciddi bir üretim şehri, yoğun bir nüfusu bünyesinde barındırıyor, en çok ihracat yapan şehirler arasında 7. sırada bulunuyor, ulusal ve uluslararası birçok firmaya ev sahipliği yapıyor, otomotiv ve savunma sektörünün ülkemizdeki merkezi olma yolunda ilerliyor.

SATSO’muz 106 yıllık köklü bir kurum 16 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük meslek örgütüdür. SATSO olarak şehrimizin dinamikleriyle birlikte iş birliği çerçevesinde ve ortak akıl bilinciyle bu şehre hizmet etmek öncelikli sorumluluğumuzdur. Bu anlamda ortak paydamız Sakarya’ya hizmet ortak paydasında tüm erklerimizle birlikte güçlü bir iletişimle çalışıyoruz. Umuyoruz ki; yeni Valimiz ile birlikte işbirliği, pozitif iletişim içerisinde Sakarya’nın çok daha iyi yerlere gelmesi için gayret edeceğiz. Kendisine yeni görevinde hayırlı olsun diyor ve şehrimize yapacağı çalışmalar için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Vali Karadeniz ise; “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hizmet sektöründe gelişmiş ve turizmde adını duyurmuş Sakarya’mızın, metropol şehirlere ve özellikle İstanbul’a yakınlığı çok büyük bir avantajdır. Doğal güzellikleri bünyesinde barındıran, hem tarım hem de sanayi alanında önemli bir yere sahip olan Sakarya’mızın üretim alanındaki başarısı memnuniyet vericidir. Nüfus oranına baktığımızda oldukça iyi bir yerdeyiz. İnşallah bundan sonra bu başarıyı daha yukarı taşımak için her türlü gayreti göstereceğiz. Ticaret ve Sanayi Odamız başta olmak üzere tüm kesimlerle iş birliği içerisinde ilimizi daha üst sıralara çıkarmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 22/8/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::