Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sakarya İl Kadın Girişimciler ve Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu seçimleri öncesinde “Bilgilendirme Toplantısı” SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ öncülük ettiği toplantılara Meclis Başkanı Erdem Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Genel Sekreteri Şevket Kırıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Elif Sarıoğlu ve Mümin Haşil katılırken, kurullara başvuru yapan Kadın ve Genç Girişimciler de hazır bulundular.

Başkan Altuğ, girişimci olma ruhunun tabana yayılması için kurulların çalışmalarının önemine vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Bugün burada kadın ve genç girişimciler kurullarımızda yer almak için başvuru yapmış olan değerli girişimcilerimizle bir aradayız. Girişimcilik bir cesaret örneğidir. Ben yapamam algısına yer vermeden hayallerini gerçekleştirmek için çabalamak demektir. Kurullarımız da bu anlamda sorumluluk üstlenen, girişimcilik ekosistemini geliştirme adına çalışmalar gerçekleştirmektedirler. Başvurular oldukça fazla ve bizleri çok mutlu etti. Her iki kurulumuz da yıllardan beri çok kıymetli projeler, güzel fikirler üretti. Yeni dönemde de bu devam edecektir. Bizler yönetim kurulu olarak her zaman destek göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Altuğ’un konuşmalarının ardından toplantılarda tüm başvuru yapan Kadın ve Genç Girişimciler kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar, fikirlerini dile getirdiler.

Haber Tarihi : 19/9/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::