İlimizin kalkınmasında önemli payı olan ve ihracatçı iller sıralamasında Türkiye'nin önde gelen illeri arasında yer almamızı sağlayan ihracatçı firmalarımızın, sanayici ve iş adamlarımızın kendilerini geliştirmelerine, küresel pazarda söz sahibi olabilecek bilgi ve donanımı edinerek rakipleriyle mücadele güçlerini artırmalarına yardımcı olmak amacı ile Odamız tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor. 

 

 

Bu çalışmalarımız kapsamında 22 Ekim 2009 Perşembe günü, 10:00 – 17:30 saatleri arasında Odamız eğitim salonunda “Dış Ticarette Ödeme-Teslim Şekilleri ve Fiyatlandırma'” konulu bir  eğitim yapılması planlanmıştır.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile İGEME (İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi) işbirliğinde yapılacak olan Dış Ticarette Ödeme-Teslim Şekilleri ve Fiyatlandırma eğitimi, Okan Üniversitesi İİBF Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Topçuoğlu gözetiminde yapılacak.

 

 

İlimizde faaliyet gösteren ihracatçı firmalarımızı yakından ilgilendiren dış ticarette teslim şekilleri (Incoterms 2000), fiyatlandırma, ödeme şekilleri, bankacılık işlemleri konularında detaylı bilgiler verilecek olan söz konusu eğitime katılım 40 kişi ile sınırlandırılmış olup, eğitime katılım ücreti 30 TL'dir. 

 

Eğitime son başvuru tarihi 21 Ekim 2009 Çarşamba günü olup, katılmak isteyenler, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 0264 291 03 00 dahili (1134) nolu telefondan Ebru Barın'la iletişim kurabilir.

 

 

Üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.

Haber Tarihi : 9/10/2009
PAYLAŞ
Son Haberler ::