Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi’de “Ekonomi, Borsa ve Şirketler için Halka Arz Süreçleri” bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek.

Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. iş birliğinde 5 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen olan seminerde Tacirler Yatırım Genel Müdürü Dr. Buğra Baban, Tacirler Yatırım Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Aşçıoğlu ve Tacirler Yatırım Kurumsal Finansman Müdürü Ayça Atalay tarafından konu ile ilgili önemli birçok bilgi aktarılacak.

SATSO hizmet binası Ali Coşkun Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seminer genel katılıma açık biçimde bir katılım şartı bulunmadan ücretsiz şekilde katılınabilecek.

Haber Tarihi : 29/9/2023