Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları İcra Komiteleri asil ve yedek üyelerini seçti.

TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri SATSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Sabah saat: 10.00’da başlayan oylamalar 17.00’de tamamlandı.

Kadın ve Genç Girişimcilerin tek liste olarak girdiği seçim sonuçlarına göre 14 kişiden oluşacak İcra komitesi asil ve yedek üyeleri şu şekilde belirlendi.

Kesin olmayan sonuçlara göre kadın girişimcilerde toplam 43 oy kullanıldı. Kullanılan 43 oydan 1’i geçersiz olurken 42’si geçerli olarak belirlendi.

Genç girişimciler Kurulu’nda ise toplam 49 oy kullanıldı. Kullanılan oyların tamamı geçerli olarak belirlendi.

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu seçimleri için değerlendirmede bulunan icra komitesi üyeleri demokratik ortamda gerçekleşen seçimler neticesinde Sakarya’da birlik ve beraberlik içinde girişimcilik ekosistemini geliştirerek yeni girişimcilerin önünü açmaya yönelik hizmetlerde bulunmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

Listelerin kesinleşmesinin ardından yapılacak ilk gündemli toplantıda İcra Kurulu Üyeleri başkan ve başkan yardımcılarını seçerek görevlerine başlayacak.

Kadın Girişimciler Kurulu

İcra Komitesi Asil Üyeler