Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Miraç Kandili vesilesiyle açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek kandil geceleri beraberliğin, barış ve dayanışmanın öne çıktığı müstesna günlerdir. Miraç Kandili de bir yükseliştir.

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) bütün beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükselişinin gerçekleştiği gün olan bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını dilerim.

Mübarek Kandili kutladığımız bugün aynı zamanda tam 1 yıl önce binlerce canımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin yıl dönümü. Bu büyük doğa felaketinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah toplumumuza bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

Haber Tarihi : 6/2/2024