Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Çalışanları, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak için Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Gaziantep Sanayi Odası’nda başlayan kıyaslama toplantısına SATSO Genel Sekreteri Şevket Kırıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Elif Sarıoğlu ve SATSO çalışanlarından oluşan heyet iştirak etti.

Ziyarette; Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Yusuf İymen, Genel Sekreter Yardımcısı M. Sermest Çapan, birim müdürleri ve SATSO heyetinin katılımıyla kıyaslama ve iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda kurumların deneyim paylaşımları doğrultusunda sektörel gelişmelerin bölgesel değerlendirmesi, her iki şehirdeki ticaret, sanayi, proje ve iş geliştirme ile kurumsal iletişim yöntemleri alanındaki gelişmeler kıyaslandı.

Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan akreditasyon sistemi kapsamında söz konusu odalar ve borsa arasında hizmet ve faaliyetler karşılıklı olarak istişare edildi.

Haber Tarihi : 13/2/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::