Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO kadın çalışanlar ve kadın organ üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

SATSO Kadın organ üyeleri ve SATSO kadın çalışanlar başta olmak üzere tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlayan Başkan Altuğ şunları dile getirdi: “Hayatımıza renk katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Daha güzel renkli ve daha yaşanabilir bir dünyanın inşası kadınlarımızın da içinde olduğu emekle mümkün olacak.

Dokunduğu her alanı güzelleştiren, toplumu yetiştiren, iş hayatında fark yaratan ve her alanda destek olan en önemli değerimizdir kadınlarımız. Dünyada kadına seçme-seçilme hakkını ilk veren ülke olarak kadim tarihimizde kadınlar el üstünde tutulmuştur. Bu değerin günümüzde de hayatın her alanında devam etmesini diliyorum. Tüm dünyada baskıya, ayrımcılığa ve şiddete, engele, eşitsizliğe, yaşam haklarının elinden alınmasına maruz kalmayacakları bir sosyal yaşamı inşa etmek için toplum olarak mücadele etmeliyiz.

Biz de her yıl 8 Mart’ta olduğu gibi kadın personelimiz ve kadın organ üyelerimize hediyelerini takdim ederek kutladık. Kendilerine emekleri, gayretleri ve varlıklarıyla dünyaya kattıkları değer için teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Haber Tarihi : 8/3/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::