Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sürdürülebilir Ticaret Derneği iş birliğiyle “Hedef Pazar Analizi ve İhracata Yönelik Dijital Reklam” Eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim/seminer platformu SATSO Akademi üzerinden eğitmen Gökhan Erol ve Barış Yaşbala’nın sunumuyla gerçekleşen eğitimde konu ile ilgili birçok ayrıntılı bilgi paylaşıldı, merak edilenler cevaplandırıldı.

Hedef Pazar Analizi ve İhracata Yönelik Dijital Reklam ana konuları altında sunumlarla desteklenerek gerçekleştirilen eğitimde katılımcı SATSO üyelerine Trademap uygulamasının genel işleyişi, dijital reklamların önemi, reklam kanalları, hedef kitlenin seçimi, reklam platformları hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

Eğitim sırasında ayrıca SATSO üyelerinin en çok ürettiği ürünlerden 1 tanesinin Hedef Pazar Analizi çalışması ve SATSO üyelerinin en çok ürettiği ürünlerden 1 tanesinin alıcı istihbaratı araştırması da uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Sunumların sona ermesinin ardından soru-cevap bölümüne geçilen eğitim, fikir alışverişlerinin ardından noktalandı. Eğitime katılanlara katılım belgeleri SATSO Akademi üzerinden takdim edildi.

Haber Tarihi : 22/4/2024
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::