Sakarya Bayan Futbol Takımı Yıldız ve Gençler kategorilerinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonaları'nda büyük başarı kazanarak Marmara Şampiyonu olunca çeşitli kurum ve kuruluşlar da takımı kutlayarak desteklerini açıklıyorlar.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da öncülüğü yaparak bayan futbol takımını ağırladı.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  yeni kurulan ekibin sağlam adımlarla ilerlediğini belirterek “Bu başarıyı yürekten kutluyorum. Farklı bir girişimcilik başarısı olarak gördüğüm bayan futbol takımını desteklemek görevimiz. Gelecek sezonda da destekçiniz olacağız''dedi.

 

Hicri Uzun Özmen antrenörlüğündeki Sakarya Bayan Futbol Takımı Yıldızlar'da Kocaeli, Gençler'de ise Bursa Grubu'nda mücadele etti.

Özmen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a destekleri için teşekkür ederek çok kısıtlı imkanlarla şampiyonada yarıştıklarını ve destek gelmesi halinde çok daha büyük başarılara imza atacaklarını belirterek: “Sizler yanımızda iseniz bizler de kupamızı gururla kaldıracağız ve yeni başarıları kutlayacağız'' dedi.

Sakarya'dan Takım Kaptanı Betül Öreli, Cansu Zeki(1997) Buse Şahin(1997), Şeyma Bozkurt(1998), Öznur Topkara(1998), Sedanur Özdemir(1998) ve İsranur Kürküt'ün(1998) de içinde bulunduğu futbolcular, amaçlarının Milli Takım olduğunu belirttiler.

 

Başkan Ahmet Baştar ise “Sakarya'da bayan futbolunu yeniden canlandırmak istiyoruz. Yetenekli oyuncularımız var. Milli Takım'a futbolcular kazandıracağız” dedi.

 

Haber Tarihi : 1/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::