Bayramlar, birliğin, beraberliğin, sevginin, dayanışmanın, arttığı, kardeşliğin ziyadeleştiği en özel günlerdir. Taşıdığı anlam ve yaşattığı ulvi duygulara layık; her türlü çatışmadan, kavga ve kaygılardan uzak olması gereken böylesine özel günlerin hakkettiği şekilde geçmesini diliyorum.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırıları ve Van Depreminin acısı yüreğimizde, buruk bir şekilde karşılıyor olduğumuz Mübarek Kurban Bayramı'mızın, bu tür üzücü olaylar karşısında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda olduğu gibi, ortak değerlerimizi yeniden hatırlatarak birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olması da en büyük temennimizdir.

Bizler biliyoruz ki; sahip olduğumuz dayanışma ruhu tüm sıkıntılarımızın aşılması için sahip olduğumuz en büyük güçtür, yeter ki farkında olalım ve hayatımıza hakim kılalım. Müreffeh bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ve mutlu insanlarla yaşayabilmek için birlik ve beraberliği, içtenlik ve samimiyeti, kaybetmemeliyiz.

Bu temennilerle, Odamız üyeleri ve onların şahsında tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlarda sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dileyerek saygılar sunuyorum.

SATSO Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Mahmut KÖSEMUSUL


Haber Tarihi : 4/11/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::