Sakarya Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak amacı ile eğitimde 3 dönemleri  okulda ders ve 1 dönemi işletmelerde uygulamalı olarak yapılacak..

Sakarya Üniversitesi – SATSO arasında yapılan işbirliği protokolü ile Meslek Yüksekokulu öğrencileri, eğitimleri süresince kazandıkları bilgi ve deneyimlerini, "Mesleki Uygulamalar" dersi adı altında kamu/özel kurum ve kuruluşlarda uygulamalı eğitimle pekiştirme imkânına kavuşacak..

Eğitim Öğretim dönemi içinde yapılacak olan mesleki uygulama eğitimi; 16 hafta ve tam zamanlı olarak yapılacak. İşletmelerde Mesleki eğitimine devam eden öğrencilerin sigortaları SGK hükümlerine göre Sakarya Üniversitesi tarafından ödenecek.

3 Mayıs 2012, Perşembe günü Odamız Ali Coşkun Konferans Salonu' nda saat 15:00 ' de yapılacak Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında uygulamaya konulan; eğitim öğretimin 3 dönemini okullarda; 1 dönemini işletmelerde yapmayı öngören "3+1 Eğitim Modeli" tanıtım toplantısına ilgili tüm kurumlar katılacak

 

Konu: "3+1 Eğitim Modeli"

Yer: Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Ali Coşkun Konferans Salonu

Tarih: 3 Mayıs 2012, Perşembe Saat: 15:00

Haber Tarihi : 30/4/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::