Sayın Üyemiz,

Rusya Federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Mümessilliğinden Odamıza gelen yazıda Rusya’nın Nokian Tyres firması tarafından ithal edilmek istenilen ürünlerin listesi paylaşılmış ve potansiyel tedarikçilerin iletişim bilgileri talep edilmiştir.

Odamızca yapılan araştırmalar sırasında ,ithalatı talep edilen ürünlerin GTİP numaraları Sakarya Gümrük Müdürlüğü yetkilileri ile paylaşılmıştır. Gümrük Müdürlüğünden gelen cevapta iki ürün dışındaki ürünlerin ihracatı sırasında herhangi bir izin alınmasına gerek olmadığı, iki ürünün ise ihracatının izne tabi olduğu bilgisi alınmıştır.

İthalatçı firma ile iletişime geçmek isteyen üyelerimizin iletişim bilgilerini [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Ticaret Mümessilliğinden Odamıza gönderilen yazı, ithalatı talep edilen ürünlerin listesi ve Sakarya Gümrük Müdürlüğü’nden tarafımıza gönderilen e-postanın bir örneğine ulaşmak için tıklayınız.
Haber Tarihi : 16/9/2022