Sayın Üyemiz;

İstanbul Maden İhracatçıları Birliğinden Odamıza gönderilen yazıda “Coverings 2024 Fuarı” hakkında bilgi verilmiş ve fuara katılım ile ilgili talep toplanacağı belirtilmiş olup ilgili üyelerimize duyurulması talep edilmiştir. Odamıza gönderilen duyuru metni aşağıdaki gibidir.

“22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta şehrinde, 34. Kez düzenlenecek “Coverings – Showcasing Tile + Stone Experience 2024” fuarının milli katılım organizasyonu 22. Kez Birliğimizce gerçekleştirilecektir.

Fuar katılım bedeli metrekare başına 1200 USD olup Birliğimiz organizasyonunda fuara iştirak etmek isteyen firmaların https://tinyurl.com/coverings24 linkinde yer alan başvuru formlarını doldurmaları ve yine başvuru formunda belirtilen banka hesap bilgilerine talep edilen her m² için 300 USD (Örneğin 18,6 m² alan kiralanması durumunda ödenecek avans tutarı 18,6 m² x 300 USD = 5.580 USD) avans tutarının yatırıldığına dair ödeme dekontunu 21 Temmuz 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Birliğimize ([email protected] / [email protected] göndermeleri gerekmektedir.”
Haber Tarihi : 21/7/2023