KARAR:1
Artvin sanayi ve Dörtyol sanayi etrafındaki su kanallarına atılan çöp ve atıklardan dolayı kanalların tıkandığı ve sanayideki Odamız üyelerinin mağdur olduğu ile ilgili Meslek komitemize şifahi şikayetler gelmektedir.
Su kanallarının daha sık olarak temizlenmesi, firmaların çöp ve atık atmaması için uyarılması için Erenler Belediyesine ve Arifiye Belediyesine yazı yazılması hususunun Yönetim Kuruluna arzına.12.10.2023/14

KARAR:2
Artvin sanayi bölgesinin oradaki yan yola tır ve kamyonların park etmelerinden dolayı trafiğin sıkıştığı, kazaların yaşandığı, can güvenliğinin azaldığı ve Odamız üyelerinin mağduriyet yaşadığı ile ilgili Meslek komitemize şifahi şikayetler gelmektedir.

KARAR:3
Meslek grubumuz ile ilgili genel sorunlar tartışıldı.12.10.2023/14