Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yaparak sanatseverlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

SATSO Hizmet Binası fuaye alanında yıl içinde birkaç kez gerçekleşen ve sanatçıların el emeği eserlerinin sergilendiği etkinler; devam ettiği süre boyunca SATSO Üyeleri ve birçok sanatseverin ilgisini çekiyor.

2024 yılının ilk etkinliği TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi organizasyonuyla Fotoğraf Sanatçısı Cihat Köseoğlu’nun kelebek fotoğraflarından oluşan “Sakarya’nın Renkli Kanatları” fotoğraf sergisinin açılışı SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Bilgehan Dikici'nin ev sahipliğinde Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Zekeriya Selamet, Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Canlı, SATSO üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve ilgili sanatseverlerin katılımıyla Oda Hizmet Binası fuaye alanında gerçekleştirildi.

Tüm gelirinin Sakarya Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü aracılığıyla Çocuk Esirgeme Kurumu’na kayıtlı çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi için bağışlanacağı sergiye ilgi de yoğun gerçekleşti.

Serginin kurdele kesiminde konuşan SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ; “Odamızın fuaye alanını kültür ve sanata açıyor, Odamızın sanatseverlerin ilgiyle takip ettiği lokasyonlardan biri olmasını ve sanatçılarımıza da destek olmayı önemsiyoruz. Bu sergimiz Kadın Girişimciler Kurulumuzun organizasyonuyla gerçekleşiyor. Sergimiz çok güzel ve aynı zamanda da çok anlamlı bir sergi çünkü geliri Sakarya Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü aracılığıyla Çocuk Esirgeme Kurumu’na kayıtlı çocukların ihtiyaçları için bağışlanacak. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Bilgehan Dikici; “Yönetim Kurulu Başkanımız A. Akgün Altuğ’a destekleri ve Fotoğraf Sanatçısı Cihat Hocamıza da paydaşlığı için teşekkür ediyorum. Hem sanatsal hem de sosyal olarak anlamlı bir sergi. Katılan herkese şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Fotoğraf Sanatçısı Cihat Köseoğlu ise; “Çok önemli bir konuda birlikteyiz ve umarım bu birliktelik her zaman sürer. Sergimizde yer alan tüm kelebekler Sakarya’mızda bulunan kelebeklerdir. Doğada çok nadir gözüken kelebeklerin fotoğrafları da burada yer alıyor. Sakarya’mızın sahip olduğu bu kelebek hazinesini bir albümde bir araya getirme hayalim var. Bugün burada olan ve katılan herkese, bu fırsatı veren Yönetim Kurulu Başkanımız ve Kadın Girişimciler Kurulumuza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 31/1/2024
Haber Medya
Paylaş