Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten ısıtma, soğutma ve mekanik tesisat sektör temsilcisi 7. Meslek Komitesi paydaşlığında Erenler Şenpiliç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı önlük giyme töreni gerçekleştirildi.

Etkinliğe SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Salih Kılınçarslan ve Meclis Üyesi Emrah Tetik, Tesisat Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği (TESİDER) Başkanı Yücel Yorulmaz, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ercan Zengin, Sakarya Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler ve Doğalgazcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Emre Muti, Lise Müdürü Hasan Dardağan ve lise öğrencileri katıldı.

Etkinlikte SATSO 7. Meslek Komitesi tarafından yaptırılan önlüklerin öğrencilere giydirilme töreninin yanında öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Çalıştay havasında geçen etkinlikte meslek liselilerin önemi ve geleceği üzerine fikir alışverişi yapıldı. Aynı zamanda öğrencilerin ahilik yemin töreni de gerçekleştirildi.


Haber Tarihi : 11/3/2024
Haber Medya
Paylaş