Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde workshop etkinliği gerçekleştirdi.

İcra Komitesi Başkanı Semih Çiftçi ve İcra Komitesi Üyeleri, SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’ne konuk olarak Chef Hatice Akman öncülüğünde taze makarna ve çikolatalı sufle lezzetlerini hazırladı.

GGK İcra Komitesi Başkanı Semih Çiftçi; eğlenceli ve öğretici etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek şunları dile getirdi: “Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi olarak ilimizde girişimci ekosisteminin gelişimi adına çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında kurul üyelerimiz ile kendi içimizdeki iletişimi güçlendirmek için de sürekli bir araya geliyoruz. Toplantılarımızın dışında sürekli diyalog halinde oluyor ve kurul aidiyetini hissediyoruz.

Bugün de Odamızın şehrimize kazandırdığı çok güzel bir hizmet ve eser olan SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’ne konuk olduk. Birbirinden güzel lezzetler hazırladık, eğlendik ve öğrendik. Burası çok güzel ve şehrimiz için önemli bir komplekstir. Bu anlamda etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu etkinliğimizin de başkalarına örnek olmasını, SATSO MSA’ya konuk olmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.  


Haber Tarihi : 4/9/2024
Haber Medya
Paylaş