Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nde workshop etkinliği gerçekleştirdi.

İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ve İcra Komitesi Üyeleri, SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’ne konuk olarak Chef Hatice Akman’ın reçetesiyle Coğrafi İşaret Tescilli Taraklı Enginarı kullanarak lezzetler hazırladı, eğlenceli vakit geçirerek yemek pişirmenin püf noktaları hakkında da bilgiler edindi. 

Başkan Dikici öncülüğünde 12 kişilik ekip SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’nin workshop atölyesinde bir araya gelerek hünerlerini sergiledi, tarifleri hazırlarken kadın dayanışmasına örnek bir işbirliği çalışması da gösterildi.

KGK İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici; “SATSO’muzun şehrimize kazandırdığı en önemli projelerden biri olan, yerel lezzetlerimizin sunulduğu, atölyesinde insanların bir araya gelerek eğlenerek lezzetli püf noktaları öğrendiği SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’ne KGK İcra Komitesi olarak konuk olduk.

İlimizin Coğrafi İşaret Tescilli ürünü olan muhteşem Taraklı Enginarından tarifler hazırladık. Tarifleri hazırlarken rekabeti değil kadın dayanışmasıyla iş birliği ve yardımlaşma örnek gösterdik. Tüm icra komitesi üyelerimiz de çok keyifli vakitler geçirdi ve yemeğe dair püf noktaları öğrenme imkanı bulduk. Burası çok güzel ve şehrimiz için önemli bir komplekstir. Bu anlamda etkinliklerimize devam edeceğiz.” dedi.

Haber Tarihi : 9/10/2024
Haber Medya
Paylaş