Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Voleybol Turnuvası'nda elde ettiği başarılarla, turnuvanın yıldızı olarak müsabakalarına devam ediyor.

Oldukça iddialı olan SATSO Voleybol Takımı emin adımlarla finale doğru ilerlerken istikrarını da bozmuyor. Geçtiğimiz hafta başlayan turnuvada toplam üç maça katılan ekip katıldığı müsabakaların tamamını galibiyetle tamamladı.

Atatürk Spor Salonu'nda devam eden Bahar Kupası voleybol karşılaşmaları tüm hızıyla sürüyor. Önceki akşam oynanan müsabakalar sonucunda SATSO üçüncü maçını da kazanarak kupa için ne kadar istekli olduğunu belli etti. SATSO Adaletin Merkezi takımı 2-0 yenerken setleri 25-13 ve 25-11 kazandı. Günün diğer müsabakaları ise Sağlık Müdürlüğü- TÜVASAŞ: 0-2, İl Halk Sağlığı- ENKA: 0-2 şeklinde sona erdi.

Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nda ilk 3 maçını galibiyetle kapatan SATSO Bahar Kupası'nı kupayı müzesine taşımak istiyor. Müsabakaları yakından takip eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul centilmenlik çerçevesinde keyifle devam eden turnuvanın sonunda şampiyonluk kupasını elde etmek istediklerini ve bu yolda takımlarının gereken çabayı gösterdiğine inandıklarını ifade etti.

Voleybol severlerin takip ettiği müsabakları ayrıca SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve meclis üyeleri de keyifle takip ederek SATSO Voleybol takımına destek oluyorlar.

25 Mayıs 2012 Cuma günü saat 18:30' da Atatürk Spor Salonu'nda gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar final grubu kurası çekecekler. 4'erli 2 gruba ayrılarak tek devreli lig usulü oynayıp gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz maçlar oynayacak. Maçlar sonunda yenilen iki takım 3.'lük- 4.'lük maçına yenenlerde kupaya uzanmak için final maçına çıkacak.

 

Haber Tarihi : 18/5/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::