Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu ve SATSO camiası adına 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Tarih boyunca esareti değil özgürlüğü benimsemiş olan milletimizin geldiği noktanın başlangıcı olan bu anlamlı gün, Yüce Milletimizin varoluş mücadelesinin ilk kıvılcımı sayabileceğimiz, tarih boyunca hep en yukarıda tuttuğumuz bağımsızlık sevdamızın bir yansımasıdır. Yıllar önce yeniden ateşlenen bağımsızlık meşalesi, ekonomide, siyasette, kültürde ve her alana ışık tutmaktadır

Bu bayram diğer bayramlarımız gibi birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği ve bir milletin beraberlikle kazandığı zaferleri hatırlatmak anlamında da çok önemlidir. Birlik ve beraberliğimizin değerini hiçbir zaman unutmayalım. Bu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, bizi birbirimize daha çok kenetliyor. Her yıl kutladığımız bu bayram, ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin birliği noktasında insanımızın, bilhassa gençlerimizin azmine ve kararlılığına işaret ediyor.  

Bu konuda en büyük enerji kaynağımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, içlerinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en değerli varlıklarımızdır. Gençlerimize düşen en büyük görev ise; bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle SATSO Camiası, Yönetim Kurulum ve şahsım adına; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, saygılar sunarım"

Haber Tarihi : 18/5/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::