Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği Topluluğu, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde kalabalık seyirci topluluğuna verdiği konserde Merhum değerli sanatçımız Zeki Müren'in bestelerinden oluşan repertuar ile büyük alkış aldı.
Türk müziğine gönül vermiş amatörlerden oluşan ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile faaliyetlerini sürdüren SATSO Türk Müziği Topluluğu, bu defa Türk müziğinde mihenk taşı olan Zeki Müren'İ yad etti.
Şef Münevver Şenduran İtil yönetimindeki Türk Müziği Topluluğu'nun " Besteleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren" başlıklı beklenen konserine katılan SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul , koro elemanlarını kutlayarak Şef Münevver Şenduran İtil'e ve saz heyeti adına Hamdi İtil'e çiçek takdim ettiler.
.
SATSO Türk Müziği Topluluğu itinalı hazırlandığı konserde, görselliğe de özel önem vererek belgesel niteliğinde sinevizyon gösterisinde seyirciyi Zeki Müren ile buluşturdu ve duygusal anlar yaşandı. Ayakta alkışlanan koro, yeni konserleri için çalışmalarını sürdürecek.

Haber Tarihi : 9/6/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::