Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkan Yardımcısı Arif Pırıldar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar Yönetim Kurulu Üyeleri; Vahap Gün ve Doğan Uysal'dan oluşan SATSO heyeti kongrelerini tamamlayarak başkanlarını seçen Sakarya Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen il kongrelerinin ardından seçilen Ak parti İl başkanı Recep Uncuoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş'e yeni görevlerinde başarılar dileyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ilin en önemli sivil toplum örgütü olarak pozitif iletişim ve diyoloğun önemine vurgu yaparak tüm siyasi partilere eşit mesafede ilin sosyo ekonomik gelişimi ve menfaati üzerine hep birlikte hizmet etmek amacında olduklarını dile getirdi.

Kösemusul, bu doğrultuda siyasi partiler ve il yönetimleri ile sürekli iletişim halinde olmaya gayret ettiklerini ve bu gayretin devam edeceğini de belirterek "Şehrin gelişmesi için sivil toplum örgütleri, siyasiler, kanaat önderleri ortak akıl projeleri üreterek ortak vizyonla hareket etmelidiler" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, ise SATSO'nun üstlendiği misyonu desteklediğini ve iletişimdeki devamlılığın önemine vurgu yaptı. Uncuoğlu ayrıca şehrin sosyo ekonomik durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak SATSO'nun ilin gelişimi için yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini ve gerektiği noktada destek olacaklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise SATSO Heyetinin söz konusu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek SATSO'nun Sakarya'nın en zor günlerinde dahi yatırımcının yanında olduğunu belirtti. Erdoğan konuşmasında "SATSO değişik fikir ve projeler üreten Türkiye'nin ender ticaret odalarındandır. Bununla ne kadar övünsek azdır. SATSO şehre vizyon kazandırmak adına çok önemli çalışmalara önderlik ediyor, gurur duyuyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş ise CHP Sakarya olarak sanayici ve tüccarın yanında olduklarını ve SATSO'nun çalışmalarını desteklediklerini dile getirerek kamuoyunun bu konudaki genel ön yargıları ve yanlış algılarını aşmak için ortak hareket etmek gerektiğini belirtti.

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 5/7/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::