Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 4 yıldan beri geleneksel olarak düzenlenen ve tüm üyelerle birlikte il protokolünün davet edildiği İftar Programı 27 Temmuz 2012 Cuma (YARIN) Reisoğlu Restaurant'da gerçekleştirilecek.

Ortak akıl anlayışının ve üyelerle sürekli iletişimin en önemli göstergelerinden bir tanesi olan Geleneksel İftar Programı için SATSO tarafından yapılan tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Kösemusu l"SATSO Camiası büyük bir aile. Bu ailenin her ferdi ile birlikte aynı yönde hareket etmekten memnuniyet duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizin bir simgesi haline gelen SATSO Geleneksel İftar Programımıza tüm üyelerimizi davet ediyor, birlikte aynı sofrada olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtiyorum. " dedi.

Haber Tarihi : 26/7/2012