Kısa bir süre önce Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan Nurten Canbasoğlu ilimizi tanımak adına ziyaretlerini sürdürüyor. SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlanan Nurten Canbasoğlu Sosyal Güvenlik Kurumu'nun çalışmalarının daha da genişlemesi gerektiğini belirterek, bunun için en önemli çalışmanın eğitimle yapılabileceğini belirtti.
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Canbasoğlu'na yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek istişare kurarak yürütülecek çalışmalarda SATSO olarak destek verebileceklerini belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut KösemusuL ise Sakarya'ya Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan Nurten Canbasoğlu 'nun Düzce 'deki çalışmalarından haberdar olduğunu belirterek özellikle eğitimci yanının ildeki kurumlarca takdirle anıldığını belirtti.
Canbasoğlu da SATSO'daki destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve yeni başlamasına rağmen Sakarya'yı daha iyi tanımak için ziyaretler gerçekleştirdiğini ve kendisine yapılan ziyaretlerle de iyi fikirler edindiğini belirtti.
Haber Tarihi : 16/8/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::