Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bayramlaşma programı ,Hizmet Binasında yoğun katılımla gerçekleşti. Ramazan bayramı nedeniyle düzenlenen programda SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile Yönetim Kurulu üyeleri bayram tebriklerini kabul etti. Bayramlaşma törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AKP Milletvekili Şaban Dişli ,MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Tuğgeneral Orhan Çınar ,Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu , BARO Başkanı Nihat Nalbantoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan, MÜSİAD Başkanı Ali İnci ,SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi ve yönetimi, Besiciler Odası Başkanı Ali Çiftçi, SAMİB Başkanı Metin Kar, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, Kızılay Şube Başkanı Ahmet İşgüzar , sivil toplum temsilcileri, siyasiler, vatandaşlar ve çok sayıda SATSO üyesi katıldı.
Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Kösemusul,;' ' Bayramlar, birlik ve beraberlik demek olan barış ve uyum için vesiledir. Birbirimizden ne kadar farklı düşünürsek düşünelim, hislerimizin, tarihimizin ve köklerimizin ortak olduğunu hepimize bir kez daha hatırlatan bu özel günler, bir nevi toplumsal çimento görevi görmekte ve bizleri bir arada tutmaktadır. Hayatın hepimizi başarıya odaklayan temposu içinde unuttuğumuz lezzetlerin kaynağı olan bayramlar aynı zamanda sosyal ilişkileri beslemek ve ruhumuzu zenginleştirmek için önümüze çıkan büyük fırsatlardır." dedi.
Kösemusul sözlerini, "Başta Odamızın değerli üyeleri olmak üzere tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramlara hakim olan paylaşma ve saygı duygusunun tüm hayatımıza hakim olmasını dileyerek, saygılar sunarım." diyerek tamamladı.
SATSO Hizmet Binası fuaye alanında gerçekleşen bayramlaşmada misafirlere geleneksel SATSO misafirperverliğiyle ikramlarda bulunuldu.

Haber Tarihi : 19/8/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::